Beleef stadse eigenheid

In de
boerenklei

Welkom op de Mescherhei, met haar weidse landschap, haar prachtige uitzicht en brede horizon. Wij, Stefan en Julie zijn inmiddels de derde generatie en delen graag de puurheid van deze landelijke plek. Net als onze passie voor natuur, design en het boerenleven. Bij HEI15 komen deze werelden bij elkaar om samen nog mooier te zijn. Beleef dit alles in een van onze mooie verblijven! Van B&B, appartement tot groepsaccommodatie.

Dompel jezelf onder

In bewuste
luxe

Gebruikmaken van wat in de natuur voor handen is, voelt vertrouwd. Dit inspireert ons steeds weer bij het creëren van nieuwe, bijzondere dingen. Zo groeit HEI15 stap voor stap uit tot een plek vol bewuste luxe. Je leest het goed, bewúste luxe. Geen groei omwille van groei. Dat is niet meer van deze tijd. Vandaar onze transitie naar een natuurboerderij. We zien de waarde van het landschap en gaan voor samenwerking met de natuur zodat er een optimale balans ontstaat tussen mens, natuur en milieu. Dat is pas luxe…

Ervaar

Meer dan
thuiskomen

We laten ons inspireren door het stadse leven van nu én maken gebruik van de kennis over het landschap en de natuur uit het verleden. Wat we voor je doen, doen we met al onze aandacht. Overnachten, vergaderen of het vieren van een speciaal moment. We bieden je graag een waardevol verblijf vol comfort en wie weet, wat nieuwe inspiratie. Hopelijk voelt het als thuiskomen of zelfs meer dan dat!

HART VOOR MENS, DIER EN MILIEU

We maken zo veel mogelijk gebruik van pure en natuurlijke materialen en producten.

IDEALE UITVALSBASIS

HEI15 is naast idyllisch, ook heel centraal gelegen voor een dagtrip naar Maastricht, Aachen of Luik.

SFEERVOL VERBLIJVEN

Passie voor interieur vind je terug in elke ruimte. We creëren steeds weer inspirerende plekjes met kleur.

AANDACHT

We hebben oog voor onze gasten én voor de hotspots in onze omgeving.

Richting de stilte, voorbij de ruis, daar beleef je het meest.

You don't have permission to register