/  Extra services

Extra services

SLOW-FOOD ONTBIJT

Als je niet gebruik maakt van een B&B kamer, dan is het ontbijt niet inbegrepen. Maar het is uiteraard wel mogelijk om dit bij te boeken. Genieten van ons slow-food ontbijt kan iedere ochtend van 08.30 uur tot 10.30 uur. Elke dag vers en met aandacht bereid en met producten van eigen bodem of van lokale leveranciers. Ons ontbijt is grotendeels vegetarisch ingestoken. Heb je bepaalde (dieet)wensen? Ook daar houden we graag rekening mee.

Prijs: € 17,50 p.p. (va. 12 jr) / per dag | kinderen 5 – 12 jr € 9,50 p.p. / per dag

HOUTGESTOOKTE HOTTUB

De hottub ligt midden in het weiland met een prachtig uitzicht over het Maasdal. Om je heen zie je de koeien en schapen grazen en in de verte scharrelen onze varkens Fien en Toos en de kippetjes lekker rond. De hottub wordt op hout gestookt met heerlijk warm water (ong. 38 graden) waar we natuurlijke oliën aan toevoegen. Je kunt het hele jaar door in totale rust genieten op dit unieke (privé) plekje. De hottub dient min. 48 uur van tevoren geboekt te worden (obv beschikbaarheid en is gereed vanaf 16:00 incl. handdoeken badjassen.

Prijs: € 45,- per dag / € 65,- per weekend

VUURSCHAAL

’s Avonds gezellig samen rond het kampvuur op ons terras; dat zorgt meteen voor sfeer en genieten van elkaar en goede gesprekken.

Prijs: brandhout € 10,- per portie

KAMADO BARBECUE

De Kamado barbecue, ook wel bekend als de keramische barbecue, is ideaal voor outdoor cooking. De Kamado is veelzijdig in gebruik: grillen, slow cooking, smoken, warm roken, pizza bakken, brood bakken en nog veel meer.

Prijs: € 25,- per dag (incl. houtskool en schoonmaak)

E-BIKE EN
FIETSVERHUUR

HEI15 is de perfecte uitvalsbasis om het Heuvelland op de fiets te ontdekken. Onderweg stop je op de mooiste (uitkijk) plekjes en uiteraard op gezellige culinaire adresjes voor een lekker kopje koffie en stukje Limburgse vlaai. We verhuren normale fietsen, e-bikes en elektrische mountainbikes. De fietsen dienen min. 48 uur van tevoren geboekt te worden en zijn te gebruiken tussen 9:30 en 17:30.

Prijs: vanaf € 29,50 per dag (o.b.v. beschikbaarheid).

Verse koffie
van Blanche Dael

Blanche Dael is de ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht en produceert op een eerlijke en duurzame manier koffie en thee. De koffie wordt iedere dag vers gebrand in de nieuwe branderij gelegen in het Sphinxkwartier van Maastricht. Tip: boek een rondleiding door de branderij! Zeker de moeite waard wanneer je een bezoek brengt aan Maastricht.

Prijs: Blanche Dael koffiebonen: € 6,95 voor 250gr | € 23,95 voor 1kg

ONTSPANNINGS- EN
DIEPTEMASSAGES

De massages worden verzorgd door Raak massage. Je overgeven aan een lichaamsmassage laat lichaam een geest echt even ‘ont-spannen’. En laat dat nou een van de voorwaarden zijn om optimaal in je vel te zitten. Van een therapeutische massage voor nek, schouders en rug tot een ontspanningsmassage voor je hele lichaam, jij kiest wat je nodig hebt. Geniet van een uurtje onverdeelde lijfaandacht in een weldadige omgeving.

Prijs: vanaf € 60,- per persoon per uur (o.b.v. beschikbaarheid, graag min. 2 weken vooraf reserveren)

HONDEN

Honden vinden we leuk en mag je gezellig meenemen als je bij ons komt logeren. Het is hier heerlijk toeven voor ze in het weidse landschap. We hebben een beperkt aantal kamers waar de hond is toegestaan, vraag dus altijd na of het mogelijk is. Indien je het appartement boekt of onze accommodatie als groep huurt mag je maximaal 2 honden per reservering meenemen.

Prijs: € 12,50 per dag per hond

CATERINGSERVICE

We werken met cateraars die nauw verbonden zijn aan HEI15. Ze staan net als ons voor hoge kwaliteit, lokale en seizoensgebonden producten. Hiermee maken ze meest lekkere gerechten van eenvoudig tot verfijnd en in allerlei vormen: een drie- vier of vijfgangenmenu, buffet, buitenkeuken, borrelmoment enz.

Prijs: op aanvraag

CULINAIRE TIPS
VAN HEI15

Restaurant Op de Hej  
Heiweg 6 – Sint Geertruid (aan de overzijde van HEI15)
www.opdehej.nl

Restaurant l’Appetito Gran Gusto
Dorpstraat 26 – Sint Geertruid
www.lappetitograngusto.nl

Gulpener Brouwlokaal  
Rijksweg 19A – Gulpen
www.gulpenerbrouwlokaal.nl

Restaurant Du Nord  
Dorpstraat 18 – Noorbeek
www.dunordnoorbeek.nl

Restaurant Vanille
Diepstraat 1 – Eijsden
www.restaurantvanille.nl

Aon ’t Bat  
Bat 9 – Eijsden
www.aontbat.nl

MEER TIPS

SOFA Maastricht
Hoge Weerd 6 – Maastricht
www.sofamaastricht.nlRestaurant Onglet
Wycker Brugstraat 27 – Maastricht
www.onglet.nlSoDelicious
Stationsstraat 21-23 – Maastricht
www.sodelicious.nl

 

Café Zuid 
Plein 1992 nr 15 – Maastricht
www.cafezuid.nl

Lumière Cinema Restaurant Café 
Bassin 8 – Maastricht
www.lumiere.nl

Café Sjiek  
Sint Pieterstraat 13 – Maastricht
www.cafesjiek.nl 

Bikke Maastricht 
Hoogbrugstraat 43a – Maastricht
www.bikkemaastricht.nl

You don't have permission to register