Passie voor natuur, design en het boerenleven

KIJK MET ONS UIT OVER DE MESCHERHEI

Hier bij HEI5 wonen, werken en leven we op een natuurlijke uitkijkpost, rijk aan historie. De prehistorische mens maakte er al gebruik van. Draai mee met de windstreken en kijk van deze hooggelegen plek uit over het Maasdal, Maastricht, het Plateau van Margraten, de Voerstreek en het Land van Herve.

Hier overzien we de wereld om ons heen die ons doet leren van het verleden. Bewust maakt van vandaag en inspiratie biedt voor de toekomst. Hier liggen onze wortels. Al generaties lang. Het is de plek waar onze passie voor natuur, design en het boerenleven de ruimte krijgt. Waar stadse eigenheid wortelt in de Limburgse boerenklei. Hier worden deze twee werelden een stel. Met respect voor elkaar om samen nog mooier te zijn.

Gebruik maken van wat in de natuur voor handen is, voelt ons vertrouwd. Het biedt ons vrijheid. Maar tegelijkertijd daagt de natuur ons uit. Om creatief te zijn en te blijven. Want ze is grillig.

Gelukkig is creëren en aanpakken ons eigen. Onze stijl laat zich inspireren door het hedendaagse stadse leven. En onze aanpak stoelt op de kennis van het landschap en de natuur uit het verleden. We beleven plezier aan vernieuwing. Dit passen we toe, hier op onze vertrouwde plek. Een plek die contrasteert met de groene omgeving en tegelijkertijd moeiteloos erin op gaat. Een plek die rust biedt, laat ontspannen en onthaasten. Die ongedwongen en zorgeloos voelt. Maar vooral een plek om even stil te staan, om je heen te kijken en bewust de luxe te ervaren.

We delen graag onze kennis over het landschap én ons oog voor detail. Maar het liefst geven we je een waardevol verblijf. Dat doen we met pure aandacht. We laten je hier graag zelf thuiskomen. En als het even kan, zelfs meer dan dat.

Sta even stil en kijk om je heen

HEI15

You don't have permission to register