k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

FOLLOW US

Image Alt

Over ons

onze geschiedenis

HEI15

In 2015 zijn we gestart met de bouw van HEI15. De historie van deze plek gaat echter veel verder terug. De Heihof, zoals het erf van oudsher genoemd wordt, is al sinds 1920 in familiebezit. In 1950 start grootvader Jean met de boerderij en inmiddels staan wij, de derde generatie, aan het roer van het familiebedrijf.

Historie op de hei

1920 -1950

De Heihof komt in bezit van de familie Lemlijn.

Eerste generatie
Jean Lemlijn (opa) en zijn vrouw Philomène (oma) betrekken De Heihof. Samen besturen ze een gemengd landbouwbedrijf met koeien, varkens en hoogstamfruitbomen zoals kersen, peren, appels en pruimen.

1990-2006

Tweede generatie
Jean jr. neemt het stokje over van zijn ouders samen met zijn vrouw Marlies.
Hij specialiseert de boerenonderneming naar een melkveebedrijf en varkenshouderij.

Derde generatie
Stefan (zoon van Jean en Marlies) treedt toe tot de maatschap en samen ontwikkelen ze het melkveebedrijf verder door tot een efficiëntere en nauwkeurigere manier van werken.

2015 – heden

Stefan start samen met zijn vrouw Julie aan de bouw van Hei 15.

Stefan en Julie creëren een milieuvriendelijk totaalconcept waarbij het boeren, de natuur, architectuur en het gastenverblijf met respect voor elkaar samengaan. Passie voor natuur, design en het boerenleven vormen het fundament voor ons denken en doen bij Hei15. Bij ons beleef je midden op de Mescherhei stadse eigenheid in de Limburgse boerenklei.

Toekomst

Op naar het nieuwe boeren!

Onze nieuwe plannen zorgen ervoor dat we onze passies kunnen blijven volgen, ons boerenbedrijf veilig kunnen stellen én daarmee een bijdrage kunnen leveren aan een gezondere wereld voor mens, dier en milieu.

Hei15 is een plek die rust biedt, laat ontspannen en onthaasten. Een plek om zorgeloos te genieten van het moment. Een plek om even stil te staan en om je heen te kijken. Dat noemen wij bewuste luxe.

Kijk om je heen

Stap in onze wereld

We vertellen je graag ons verhaal. Dompel jezelf onder, droom even weg of laat je inspireren!

De grondleggers

Wie zijn wij

Samen zijn wij, Stefan en Julie, de eigenaren van HEI15. We heten jullie van harte welkom hier op de Mescherhei, waar we samen met Fleur onze gasten hartelijk ontvangen en verzorgen in en rondom onze accommodatie.

Daarnaast inspireren we onze klanten op het gebied van interieur en de natuur om ons heen. We zijn stuk voor stuk vormgevers. Elk in ons eigen vak. Samen hopen we onze gasten en klanten op een toegankelijke manier te inspireren. Hun horizon letterlijk en figuurlijk te verbreden. Kom het zelf ervaren, we maken graag kennis met je!

Stefan

– Ondernemer met een groot hart voor mens, dier en natuur

Man van Julie en vader van Finn en Thijm. Zijn wortels liggen op de Mescherhei waar hij, naast HEI15, gepassioneerd en innovatief de natuurboerderij runt. Stefan is een echte perfectionist, houdt van aanpakken en levert nooit half werk. Hij is de natuurspecialist van het stel en is altijd in voor een praatje.

Julie

– Conceptdenker met passie voor interieurvormgeving

Vrouw van Stefan en moeder van Finn en Thijm. Naast de bed and breakfast runt ze samen met Fleur de interieurtak van HEI15. Julie is creatief, vindingrijk en vooruitstrevend maar ook zeer bescheiden. Zin om te lachen? Julie heeft de nodige zelfspot en houdt wel van een grapje.

Fleur

– De betrokken duizendpoot van het team

Fleur neemt geen blad voor haar mond en vult wekelijks probleemloos meerdere rollen in: Van interieurvormgever tot rechterhand van Julie en Stefan. Ze is nuchter, meedenkend, creatief op meerdere fronten en gaat geen uitdagingen uit de weg. Fleur kent veel mensen en heeft altijd wel een leuke tip.

You don't have permission to register