Natuurinclusief boeren

ONS ULTIEME DOEL

We werken op dit moment hard aan de opbouw van onze natuurboerderij. Ons doel? Een gezond leefklimaat met goede voeding van eigen bodem waarmee we de lokale markt en onze gasten kunnen voorzien. We creëren een ecosysteem van maar liefst twintig hectare waarin ieder onderdeel zijn bijdrage levert aan het geheel. Een gezonde bodem is de basis. En biodiversiteit de sleutel. Daarom planten we honderden soorten meerjarige bomen en struiken in verschillende systemen. Zoals agroforestry, strokenteelt en een voedselbos.

Agrarisch pionieren

Bewuste keuze

In 2020 hebben we afscheid genomen van het traditionele melkveebedrijf en inmiddels zijn we stevig op weg naar het nieuwe boeren. We gaan voor Natuurboerderij HEI15! Dat houdt in dat we kiezen voor samenwerken met de natuur, het stimuleren van biodiversiteit en het behoud van ons lokale landschap met haar eigen flora en fauna. Bij HEI15 zal in de komende jaren de unieke verbinding tussen historie, natuur en architectuur zichtbaar worden. De oude stallen ondergaan een metamorfose en worden verbonden met onze huidige accommodatie. Zo kunnen we straks nog meer ruimte bieden voor rust, recreatie en inspiratie.

Vers van het veld

Oogstabonnement

Binnenkort starten wij met de verkoop van oogstabonnementen van onze natuurboerderij. Dat betekent dat je wekelijks super smaakvolle en knetterverse groentes bij ons kunt ophalen óf zelf oogsten. Én je draagt ook nog bij aan een gezonder leefklimaat! Abonnee worden?

You don't have permission to register