k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

FOLLOW US

Werk- en vergaderarrangementen

Focus in alle rust

Komen de muren van je geïmproviseerde thuiswerkplek op je af? Genoeg van het uitzicht door je zolderraam? Of begint de keukentafel nu toch echt slijtage te vertonen? Je bent vast niet de enige. Het thuiswerken eist ieders tol. Tijd dus voor wat nieuwe motivatie in deze wintermaanden.

Bij HEI15 delen we graag de ruimte, het weidse uitzicht en de serene stilte van onze locatie met iedereen die het nodig heeft. Of je nu een midweekje wilt werken of wilt ontspannen: We bieden een inspirerende plek met voldoende ruimte om volledig te focussen en om vervolgens met een voldaan gevoel te kunnen onthaasten in de natuur en in onze comfortabele accommodatie.

Faciliteiten

Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens en bieden we naast lokale tussendoortjes zoals Limburgse vlaai, ook een smaakvolle slow food lunch, borrel of avondmaaltijd aan. Daarnaast voorzien we in wifi, een beamer en projectiescherm, een flipover en schrijfmateriaal. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de invulling en prijzen.

Onze ruimtes

Of het nu om een workshop, vergadering of heisessie gaat, een geschikte ruimte is het halve werk. Een fijne plek helpt je immers comfortabel te voelen. Onze ruimtes zijn daarom:

Doelmatig maar altijd stijlvol ingericht.

Onze kennis en ervaring met interieurvormgeving zetten we steeds opnieuw in om inspirerende en comfortabele ruimtes te creëren voor verschillende doeleinden;

Flexibel in te delen

Of je nou op zoek bent naar een intieme (max. 6 personen) of juist open setting (max. 25 personen), we bieden diverse mogelijkheden;

Licht en fris

Wel zo handig voor de productiviteit van je deelnemers;

Omgeven door rust en een prachtig uitzicht.

Tussen de uitgestrekte weilanden is het vredig toeven. Tijd voor een frisse neus? Maak een wandeling door de Limburgse natuur, die krijg je er gewoon bij.

You don't have permission to register