Werk- en vergaderarrangementen

Focus in alle rust

Bij HEI15 delen we graag de ruimte, het weidse uitzicht en de serene stilte van onze locatie met iedereen die het nodig heeft. We heten je van harte welkom en delen graag de puurheid van deze landelijke plek samen met jou en je collega’s. We bieden je graag een waardevol verblijf vol comfort en wie weet, wat nieuwe inspiratie. Of het nu om een meerdaagse training, teamsessie of workshop gaat: We bieden een inspirerende plek met voldoende ruimte om volledig te focussen en om vervolgens met een voldaan gevoel te kunnen onthaasten in de natuur en in onze comfortabele accommodatie.

Faciliteiten

Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens en bieden we naast lokale tussendoortjes zoals Limburgse vlaai, ook een smaakvolle slow food lunch, borrel of avondmaaltijd aan. Daarnaast voorzien we in wifi, 75 inch touchscreen en flip-overs. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de invulling en prijzen.

Onze ruimtes

Of het nu om een workshop, vergadering of heisessie gaat, een geschikte ruimte is het halve werk. Een fijne plek helpt je immers comfortabel te voelen. Onze ruimtes zijn daarom:

Doelmatig maar altijd stijlvol ingericht.

Onze kennis en ervaring met interieurvormgeving zetten we steeds opnieuw in om inspirerende en comfortabele ruimtes te creëren voor verschillende doeleinden;

Flexibel in te delen

Of je nou op zoek bent naar een intieme (max. 6 personen) of juist open setting (max. 20 personen), we bieden diverse mogelijkheden;

Licht en fris

Wel zo handig voor de productiviteit van je deelnemers;

Omgeven door rust en een prachtig uitzicht.

Tussen de uitgestrekte weilanden is het vredig toeven. Tijd voor een frisse neus? Maak een wandeling door de Limburgse natuur, die krijg je er gewoon bij.

You don't have permission to register