/  Oogstabonnementen

Oogstabonnementen

Vers van het veld

SMAAKVOLLE GROENTES

Binnenkort starten wij met de verkoop van oogstabonnementen van onze natuurboerderij. Dat betekent dat je wekelijks super smaakvolle en knetterverse groentes bij ons kunt ophalen óf zelf oogsten. Én je draagt ook nog bij aan een gezonder leefklimaat!

Wij telen namelijk op een regeneratieve manier en zorgen daardoor goed voor onze Löss bodem. Ons hele eco-systeem is er op gebouwd om juist samen te werken met de natuur, biodiversiteit te stimuleren en CO2 uitstoot te reduceren. En daar pluk jij dus ook letterlijk de ‘groentes’ van.

Eet met het seizoen mee

ONS AANBOD

In totaal bieden we het hele seizoen bijna 50 soorten groentes, (klein)fruit, kruiden en (eetbare) bloemen aan. We oogsten wat het seizoen ons geeft. En afhankelijk van het seizoen en de oogst voegen we ook een kleiner assortiment toe van kruiden, (klein)fruit en (eetbare) bloemen. In de zomer en de herfst is dat uiteraard meer dan in de winter en het voorjaar. Zo start je in de lente met de bladgewassen zoals sla, radijs, snijbiet, paksoi en spinazie. In de zomer is er een overvloed aan vanalles: boontjes, bieten, zomerwortelen, tomaten, courgettes en nog veel meer. En de herfst heeft weer zijn eigen specialiteiten zoals pompoenen, knolselderij, boerenkool en spruitjes.

Van eigen bodem

ONZE ABONNEMENTEN

Misschien vind je het fijn om met je handen in de aarde te woelen, te genieten van de natuur en de tijd te nemen om zelf je groentes bij elkaar te oogsten. Maar we begrijpen ook heel goed dat je daar wellicht geen tijd voor hebt, maar wél goed voedsel van eigen bodem wil eten. Daarom bieden we twee soorten abonnementen aan:

Oogstabonnement

KANT EN KLAAR

Een abonnement voor 2 personen waarbij je wekelijks gemiddeld 5 soorten groenten krijgt. Wij zorgen ervoor dat dit elke week voor je klaarligt en jij hoeft het tijdens openingstijden alleen maar op te halen.

 • Een jaarabonnement voor 2 personen
 • Kosten: € 425,- per jaar wat neerkomt op € 12,50 per week*
 • Ons seizoen duurt van half mei t/m half december
 • Elke week een overzicht van de oogst dat in je pakket zit
 • Regelmatig inspirerende recepten
 • Op vakantie? Geef je pakket door aan iemand anders, laat het ons wel even weten.

*Je kunt de abonnementskosten vooraf in 1 keer helemaal betalen of in 3 termijnen.

Oogstabonnement

ZELF OOGSTEN

Een abonnement voor 2 personen waarbij je wekelijks gemiddeld 5 soorten groenten krijgt. Je boodschappen doen in de natuur heeft vele voordelen: je hebt een wekelijks moment in de buitenlucht. Je hebt een momentje voor je zelf, of juist een moment met je familie. En je ervaart samen hoe alles groeit en bloeit.

 • Een jaarabonnement voor 2 personen
 • Kosten: € 350,- per jaar wat neerkomt op € 10,- per week*
 • Ons seizoen duurt van half mei t/m half december
 • Elke week een oogstmail/whatsapp van de te oogsten producten en instructies hoe te oogsten.
 • Regelmatig inspirerende recepten
 • Op vakantie? Je mag iemand anders in je plaats laten komen oogsten, laat het ons wel even weten.

*Je kunt de abonnementskosten vooraf in 1 keer helemaal betalen of in 3 termijnen.

OPENINGSTIJDEN

Woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00
Vrijdagmorgen van 10:00 tot 14:00
Zaterdagmorgen van 10:00 tot 14:00

PARKEREN

Kom lekker met de fiets, want dat is duurzaam en gezond. Kom je toch met de auto, dan hebben we een aantal parkeerplaatsen bij HEI15 ter beschikking.

VERPAKKING

Liefst neem je je eigen tas of kistje mee om je pakket mee te nemen. Mocht je dat niet bij je hebben, dan hebben wij altijd een papieren zak voor je.

Een gezonde bodem

ONS ECO-SYSTEEM

We werken op dit moment hard aan de opbouw van onze natuurboerderij. Ons doel? Een gezond leefklimaat met goede voeding van eigen bodem waarmee we de lokale markt en onze gasten kunnen voorzien. We passen regeneratieve landbouw toe die voedselproductie combineert met natuurherstel. Zo voorkomen we uitputting van de bodem.

We creëren een ecosysteem van maar liefst twintig hectare waarin ieder onderdeel zijn bijdrage levert aan het geheel. Een gezonde bodem is de basis. En biodiversiteit de sleutel.

Daarom planten we honderden soorten meerjarige bomen en struiken in verschillende systemen. Zoals agroforestry, strokenteelt en een voedselbos. Daarnaast zorgen onze scharrelende koeien, schapen, varkens en kippen voor de bewerking en bemesting van de grond. Zo leveren ze samen een bijdrage aan het behoud van lokale flora en fauna.

CSA

We produceren ons eigen voedsel volgens de CSA (Community Supported Agriculture) methode; dat betekent in het kort dat boeren een lange termijn relatie aangaan met hun leden en dit gebeurd op basis van vertrouwen. Meer hierover lees je hier.

CONTACT

Ben je overtuigd? Schrijf je dan in via onderstaande knop. Zodra we je aanmelding binnen hebben, sturen we je alle informatie zodat je precies weet wat je moet doen en wanneer. Heb je nog vragen of twijfel je nog een beetje? Stuur ons dan zeker een mailtje naar info@hei15.nl of bel naar +31 (0)43-852 82 97.

You don't have permission to register