Image Alt

Interieur

Interieur is de reflectie van

Jouw thuisgevoel

Thuiskomen in rust en comfort. In bewuste luxe. Waar je huis ook staat, iedereen verdient een veilige plek om te leven, te werken, te ontspannen, te zorgen en om helemaal jezelf te kunnen zijn. Wij, Julie en Fleur, staan voor je klaar. Onze ruime kennis en jarenlange ervaring op gebied van interieurvormgeving zetten we niet alleen in, in onze bed & breakfast Hei 15. Ook jou helpen we graag aan een optimaal en smaakvol thuisgevoel. Je huis, kamer of ruimte transformeren we samen naar een plek waar jij optimaal kunt leven. Sámen. Want thuis is een gevoel en dat is voor iedereen anders. Het perfecte interieur is uiteindelijk een reflectie van jouw manier van leven, stijl en smaak.

We maken van elke ruimte

Een leefbare ruimte

Om optimaal te kunnen genieten van je huis, kantoor of verblijfplek is de juiste indeling van ruimte essentieel. De vormgeving van een ruimte heeft namelijk effect op ons gevoel. Wist je dat het onze gemoedstoestand onbewust kan beïnvloeden? Wij helpen je graag met de juiste vormgeving. En vergroten zo de leefbaarheid van de plek. Met materialen voor muur of vloer, de verlichting en de kleur- en meubelkeuze creëren we de ultieme sfeer. Jouw persoonlijke spullen maken het vervolgens helemaal af.

Bouwen of verbouwen

We creëren een volledig interieurplan en begeleiden de uitvoering ervan tijdens het bouwproces.

Indelingsontwerp

We zorgen voor de optimale routing en vergroten de leefbaarheid van je huis door de gehele indeling aan te pakken.

Maatwerk

We pakken een bepaalde ruimte aan of vullen de functie van een specifieke kamer optimaal in.

Interieuradvies

We geven advies in het gebruik van kleur, meubels, materialen, accessoires en/of verlichting.

Bewuste luxe

Bewust design

Het liefst maken we gebruik van natuurlijke materialen en betaalbaar, duurzaam design. We geven de voorkeur aan producten van Nederlandse afkomst om zo onze CO2-voetafdruk te verkleinen. We zoeken onze leveranciers dicht bij huis en werken onder anderen samen met Mosa Tegels in Maastricht, Kwarts en Co in Gulpen, Van Gregor Interieurbouw in Bemelen en Camps Constructie in Mesch.

Liefde voor

Kleur en balans

Onze stijl kenmerkt zich door creatief en gedurfd gebruik van kleur, materiaal en vorm. We gaan voor interessante combinaties maar altijd in de juiste verhoudingen. Ons motto: Durf met kleur maar balans is key! Het perfecte interieur bestaat volgens ons uit een neutrale, tijdloze basis. Die basis vullen we vervolgens aan met de juiste persoonlijke details voor een eigentijdse en levendige sfeer. Samen vertellen ze jouw verhaal.

In de weer voor

meer sfeer

Je barst van briljante ideeën maar niet voor je eigen huis? Is er gebrek aan een inspirerende werkplek? Zie je door de kleuren de muur niet meer? Of voelt je huis niet als thuis? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee bij Hei 15 bespreken we graag je uitdagingen en wensen op woon- en interieurgebied. Ook laten we je graag al wat voorbeelden zien. Heb jij er een goed gevoel bij en denken wij dat we je kunnen helpen? Dan gaan we volgens de onderstaande stappen te werk.

Stap 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Stap 2. Offerte met eerste visie en sfeerimpressie

Stap 3. Uitgewerkt interieurplan met visualisaties, begeleiding en advies
afhankelijk van het plan leveren we een 2D of 3D plattegrond, moodboard, materialenbord, kleurenkaart, shoppinglist, maatwerk- en/of verlichtingsplan

Stap 4. Afstijlen

Stap 5. Nazorg (begeleiding en/of advies)

Instapmomenten

We stappen het liefst in aan het begin van een bouw- of verbouwproces. Dan kunnen het allerbeste resultaat neerzetten. We kijken mee vanaf het begin en maken een indelingsontwerp waarin we onder andere rekening houden met de grootte, de lichtheid, de lichtinval en de functie van de ruimte. Op basis van jouw dagelijkse routines, bepalen we de handigste routing door het huis. Dit kunnen we vervolgens afstemmen met de aannemer. Zodat ook hij hier in de bouwplanning rekening mee kan houden.

Er zijn echter verschillende instapmomenten mogelijk. We geven ook graag interieuradvies voor een bestaande woning, een losse ruimte of een maatwerk project. Zo kun je bij ons ook terecht voor enkel materiaal-, meubel-, kleur- en/of verlichtingsadvies.

Planning

Bij HEI15 komen onze passies samen: natuur, design en het boerenleven. Naast interieuradvies, runnen wij ook een design B&B en natuurboerderij. Soms moeten we wat betreft onze planning pas op de plaats maken in verband met drukkere momenten in onze verblijfsaccommodatie. Daarom plannen we onze interieurprojecten grotendeels in de periode november tot april. Vraag gerust naar de mogelijkheden in deze periode.

You don't have permission to register