/    /  Pop-up restaurant De Smaak van Löss

Pop-up restaurant De Smaak van Löss

POP - UP restaurant Veldkas

De Veldkas in Zuid-Limburg doet wat met je

Zelfs na een paar dagen voel je nog altijd de magie van die ene bijzondere avond in het weiland. Dineren bij de De Smaak van Löss is een unieke, niet te evenaren, beleving.

Ontstaan vanuit nood en geworden tot een onverwacht groot succes, hoe bijzonder is dat? Aan het begin van de Corona crisis sloegen wij samen met Erik Stevens catering de handen ineen en kwamen tot het mooie concept pop up restaurant De Smaak van Löss.

Een plek waar je zorgeloos kunt genieten van heerlijk dineren op een unieke plek.
De Smaak van Löss is niet zomaar een pop-up restaurant. Over elk detail is met zorg en aandacht nagedacht en de kracht van elke ondernemer maakt van dit concept zo’n succes.

Zo creëert Erik Stevens catering voor elke locatie een culinair concept op maat. Met aandacht voor de natuur kiest hij er bewust voor de ingrediënten (seizoen afhankelijk) voor alle gerechten en bijpassende dranken binnen een straal van 40 kilometer te halen. Stefan en Julie runnen hun verblijfsaccommodatie (boerderij, B&B, groep accommodatie en interieuradvies) op een duurzame manier, altijd met aandacht voor de omgeving. De kassen staan in een van de weilanden van de boerderij van Stefan, de allermooiste plek die je bedenken kunt. Julie en Fleur zorgde met fijne, kleine details voor de finishing touch van de kas, waarbij het aangrenzende Savelsbos als inspiratiebron diende.

Meer informatie:
www.desmaakvanloss.nl

Category:
Date:

You don't have permission to register